Jim Rogers waarschuwt dat gekte van de centrale banken ons allen pijn zal doen, niets of niemand zal worden gespaard. Mogelijk zal een combinatie van twee bovenstaande scenario's de drukpersen waar het geld vanaf rolt doen stilvallen. De centrale banken raken er stilaan van bewust dat hun strategie niet werkt.

De FED maakt zich steeds meer zorgen over een manier waarop een exit kan worden gevonden voor de politiek van quantative easing, terwijl de markten in de afgelopen weken duidelijk hebben gemaakt dat het zo niet verder kan. De hoge volatiliteit toont aan dat de maat wat de beleggers betreft stilaan vol is.

Jim Rogers waarschuwt dat gekte van de centrale banken ons allen pijn zal doen, niets of niemand zal worden gespaard. Mogelijk zal een combinatie van twee bovenstaande scenario's de drukpersen waar het geld vanaf rolt doen stilvallen. De centrale banken raken er stilaan van bewust dat hun strategie niet werkt. De FED maakt zich steeds meer zorgen over een manier waarop een exit kan worden gevonden voor de politiek van quantative easing, terwijl de markten in de afgelopen weken duidelijk hebben gemaakt dat het zo niet verder kan. De hoge volatiliteit toont aan dat de maat wat de beleggers betreft stilaan vol is.