Rogers vreest namelijk voor een enorme zeepbel, waarbij de koersen letterlijk naar omhoog kunnen spuiten. Hij vindt het raadzaam om zich in de gegeven omstandigheden gedeisd te houden. Verkopen doet Rogers slechts wanneer de situatie helemaal uit de hand loopt.

Dat zou bijvoorbeeld het geval zijn wanneer de koersen in de komende zes tot acht maanden zouden verdubbelen, wat in het verleden al eerder is gebeurd. In afwachting doet Rogers echter liever niets, in afwachting dat de huidige onzekerheid is verdwenen.

Rogers vreest namelijk voor een enorme zeepbel, waarbij de koersen letterlijk naar omhoog kunnen spuiten. Hij vindt het raadzaam om zich in de gegeven omstandigheden gedeisd te houden. Verkopen doet Rogers slechts wanneer de situatie helemaal uit de hand loopt. Dat zou bijvoorbeeld het geval zijn wanneer de koersen in de komende zes tot acht maanden zouden verdubbelen, wat in het verleden al eerder is gebeurd. In afwachting doet Rogers echter liever niets, in afwachting dat de huidige onzekerheid is verdwenen.