Het aantal aandelen dat nieuwe highs kan neerzetten is bijna letterlijk ingestort. Bovendien zijn de verhandelde volumes sterk gedaald. Veel beleggers houden dus het poeder droog in afwachting van de komende gebeurtenissen. Blijkbaar zien ze nog onheil in de lucht hangen.

Jim Rogers sluit niet uit dat FED stapje zal moeten terugzetten, het is goed mogelijk dat de Amerikaanse centrale politiek haar politiek van taperen zal moeten afremmen. Dat zou bijvoorbeeld kunnen gebeuren wanneer de beurs van Wall Street een forse correctie te verteren krijgt.

Het aantal aandelen dat nieuwe highs kan neerzetten is bijna letterlijk ingestort. Bovendien zijn de verhandelde volumes sterk gedaald. Veel beleggers houden dus het poeder droog in afwachting van de komende gebeurtenissen. Blijkbaar zien ze nog onheil in de lucht hangen. Jim Rogers sluit niet uit dat FED stapje zal moeten terugzetten, het is goed mogelijk dat de Amerikaanse centrale politiek haar politiek van taperen zal moeten afremmen. Dat zou bijvoorbeeld kunnen gebeuren wanneer de beurs van Wall Street een forse correctie te verteren krijgt.