Jim Rogers: "Het reddingsplan dat Europa heeft opgesteld voor de redding van de euro is niet meer dan de zoveelste nagel in de doodskist van de munt. De euro is simpelweg ten dode opgeschreven, maar de valutamarkten zijn zich daar nog niet volledig van bewust."

Rogers gaf toe stomverbaasd te zijn toen hij hoorde van het reddingsplan: "De Europese landen hebben al geld uitgegeven dat ze niet hebben en gaan nu nog meer geld uitgeven. Blijkbaar ligt Europa er niet wakker van of het al dan niet over een gezonde munt beschikt. Deze strategie werkt op termijn natuurlijk niet, hier gaan de Europeanen een hoge prijs voor betalen."

Jim Rogers: "Het reddingsplan dat Europa heeft opgesteld voor de redding van de euro is niet meer dan de zoveelste nagel in de doodskist van de munt. De euro is simpelweg ten dode opgeschreven, maar de valutamarkten zijn zich daar nog niet volledig van bewust." Rogers gaf toe stomverbaasd te zijn toen hij hoorde van het reddingsplan: "De Europese landen hebben al geld uitgegeven dat ze niet hebben en gaan nu nog meer geld uitgeven. Blijkbaar ligt Europa er niet wakker van of het al dan niet over een gezonde munt beschikt. Deze strategie werkt op termijn natuurlijk niet, hier gaan de Europeanen een hoge prijs voor betalen."