Voor de eerste keer in de geschiedenis proberen de centrale banken de koers van de eigen munt naar beneden te krijgen, tegen eender welke prijs. Het is niet alleen de Amerikaanse centrale bank die alle duivels heeft ontbonden, ook de andere centrale banken doen hun duit in het zakje.

Hij verwacht niet dat Ben Bernanke in de laatste tweeënhalf maanden van zijn presidentschap van de FED zal beginnen met taperen, maar ook van Janet Yellen verwacht hij dat niet. Vroeg of laat gaan we allemaal een hoge prijs betalen voor deze mislukte monetaire politiek.

Voor de eerste keer in de geschiedenis proberen de centrale banken de koers van de eigen munt naar beneden te krijgen, tegen eender welke prijs. Het is niet alleen de Amerikaanse centrale bank die alle duivels heeft ontbonden, ook de andere centrale banken doen hun duit in het zakje. Hij verwacht niet dat Ben Bernanke in de laatste tweeënhalf maanden van zijn presidentschap van de FED zal beginnen met taperen, maar ook van Janet Yellen verwacht hij dat niet. Vroeg of laat gaan we allemaal een hoge prijs betalen voor deze mislukte monetaire politiek.