Naarmate de schulden zich verder opstapelen, zal de situatie nog verslechteren. Uiteindelijk zal het zaakje als een kaartenhuisje in elkaar zakken, met alle gevolgen van dien. Iedereen zal een beschuldigende vinger uitsteken naar iedereen, waardoor de situatie helemaal uit de hand zal lopen.

De politici zullen proberen de schuld in de schoenen van anderen te steken, uiteindelijk zullen we bij wijze van spreken zelfs gedwongen worden om ten strijde te trekken. Startend vanuit Europa kan een nieuwe wereldoorlog losbarsten met verstrekkende gevolgen.

Naarmate de schulden zich verder opstapelen, zal de situatie nog verslechteren. Uiteindelijk zal het zaakje als een kaartenhuisje in elkaar zakken, met alle gevolgen van dien. Iedereen zal een beschuldigende vinger uitsteken naar iedereen, waardoor de situatie helemaal uit de hand zal lopen. De politici zullen proberen de schuld in de schoenen van anderen te steken, uiteindelijk zullen we bij wijze van spreken zelfs gedwongen worden om ten strijde te trekken. Startend vanuit Europa kan een nieuwe wereldoorlog losbarsten met verstrekkende gevolgen.