De voorzitter van Rogers Holdings gaf toe dat hij sinds de prijsval bij het goud uit de markt is gebleven. Aan 1300 dollar wil hij een eerste positie innemen, aan 1200 dollar zou hij goud bijkopen.

Rogers waarschuwde echter dat dit geen prognose is, je zult hem niet horen zeggen dat de goudprijs zal terugvallen tot 1200 dollar.

Volgens Rogers heeft het goud zich in de afgelopen 12 jaar zeer ongewoon gedragen en was de markt rijp voor een correctie.

Rogers wil de goudprijs eerst een duidelijke bodem laten vormen alvorens de stijgingsfase kan worden hernomen. Hij twijfelt er echter niet aan dat dit zal gebeuren.

De voorzitter van Rogers Holdings gaf toe dat hij sinds de prijsval bij het goud uit de markt is gebleven. Aan 1300 dollar wil hij een eerste positie innemen, aan 1200 dollar zou hij goud bijkopen. Rogers waarschuwde echter dat dit geen prognose is, je zult hem niet horen zeggen dat de goudprijs zal terugvallen tot 1200 dollar. Volgens Rogers heeft het goud zich in de afgelopen 12 jaar zeer ongewoon gedragen en was de markt rijp voor een correctie. Rogers wil de goudprijs eerst een duidelijke bodem laten vormen alvorens de stijgingsfase kan worden hernomen. Hij twijfelt er echter niet aan dat dit zal gebeuren.