Technisch gesproken kan de goudprijs zelfs nog verder terugvallen, maar Jim Rogers koopt goud wanneer de prijs verder daalt. Ooit breekt het moment aan dat het goud een come-back zal realiseren, maar dat moment valt uiteraard op voorhand bijzonder moeilijk te voorspellen.

Rogers is, zoals iedereen weet, zeer positief voor de grondstoffen in het algemeen. Momenteel houdt hij vooral de evolutie van de aardgasprijs in de gaten, terwijl de sector van de landbouwgrondstoffen voor de lange termijn in de ogen van Rogers uitermate interessant blijft.

Technisch gesproken kan de goudprijs zelfs nog verder terugvallen, maar Jim Rogers koopt goud wanneer de prijs verder daalt. Ooit breekt het moment aan dat het goud een come-back zal realiseren, maar dat moment valt uiteraard op voorhand bijzonder moeilijk te voorspellen. Rogers is, zoals iedereen weet, zeer positief voor de grondstoffen in het algemeen. Momenteel houdt hij vooral de evolutie van de aardgasprijs in de gaten, terwijl de sector van de landbouwgrondstoffen voor de lange termijn in de ogen van Rogers uitermate interessant blijft.