Jim Rogers koopt namelijk Chinese en Russische aandelen. In het geval van de beurs van Moskou trekt hij zich weinig aan van de gebeurtenissen in de Oekraïne die naar zijn mening van voorbijgaande aard zullen zijn. Technisch is de beurs van Moskou momenteel oververkocht.

Anderzijds is hij zeer enthousiast over de hervormingen die de Chinese regering heeft aangekondigd waardoor de toegang tot de beurzen van Shenzen en Shanghai versoepeld zal worden. De Chinese State Council wil onder andere de regelgeving voor IPO's versoepelen en daar kan de belegger alleen maar beter van worden.

Jim Rogers koopt namelijk Chinese en Russische aandelen. In het geval van de beurs van Moskou trekt hij zich weinig aan van de gebeurtenissen in de Oekraïne die naar zijn mening van voorbijgaande aard zullen zijn. Technisch is de beurs van Moskou momenteel oververkocht. Anderzijds is hij zeer enthousiast over de hervormingen die de Chinese regering heeft aangekondigd waardoor de toegang tot de beurzen van Shenzen en Shanghai versoepeld zal worden. De Chinese State Council wil onder andere de regelgeving voor IPO's versoepelen en daar kan de belegger alleen maar beter van worden.