Jim Rogers koopt momenteel namelijk alleen op lagere prijsniveaus goud, zodat een correctie een gedroomde kans zou bieden om meer goud aan te schaffen. Rogers geeft dat hij niet zo goed is in market timing, het is trouwens onmogelijk te voorspellen wat er in de komende maanden zal gebeuren.

Hij bezit nog altijd goud en zal dat ook niet verkopen. Wel heeft hij zijn posities gedeeltelijk gehedged, want de kansen op een forse prijsstijging op korte of middellange termijn lijken relatief klein. Wie in goud wil beleggen, moet geduld kunnen opbrengen. Alleen op lange termijn is er stijgingspotentieel.

Jim Rogers koopt momenteel namelijk alleen op lagere prijsniveaus goud, zodat een correctie een gedroomde kans zou bieden om meer goud aan te schaffen. Rogers geeft dat hij niet zo goed is in market timing, het is trouwens onmogelijk te voorspellen wat er in de komende maanden zal gebeuren. Hij bezit nog altijd goud en zal dat ook niet verkopen. Wel heeft hij zijn posities gedeeltelijk gehedged, want de kansen op een forse prijsstijging op korte of middellange termijn lijken relatief klein. Wie in goud wil beleggen, moet geduld kunnen opbrengen. Alleen op lange termijn is er stijgingspotentieel.