Datzelfde wantrouwen heeft hij ook wat obligaties betreft. Rogers heeft op de obligatiemarkten short posities ingenomen. Maar de politiek van de centrale banken om eindeloos geld te drukken, schrikt hem ook wat aandelen betreft duidelijk af. Rogers windt er geen doekjes om: de rally op de beurzen is kunstmatig gevoerd.

Sinds de start van dit jaar is de S&P 500 stock index met meer dan 6% gestegen, waardoor veel analisten zijn gaan spreken over de start van de "Great Rotation" uit obligaties richting aandelen. Volgens Rogers is echter in beide gevallen argwaan noodzakelijk, zodat hij duidelijk op de hoede blijft.

Datzelfde wantrouwen heeft hij ook wat obligaties betreft. Rogers heeft op de obligatiemarkten short posities ingenomen. Maar de politiek van de centrale banken om eindeloos geld te drukken, schrikt hem ook wat aandelen betreft duidelijk af. Rogers windt er geen doekjes om: de rally op de beurzen is kunstmatig gevoerd. Sinds de start van dit jaar is de S&P 500 stock index met meer dan 6% gestegen, waardoor veel analisten zijn gaan spreken over de start van de "Great Rotation" uit obligaties richting aandelen. Volgens Rogers is echter in beide gevallen argwaan noodzakelijk, zodat hij duidelijk op de hoede blijft.