Volgens Rogers zit de dollar in nog slechtere papieren. Bij het overlopen van de eurozone valt hem op elk land met specifieke problemen worstelt. Griekenland is niet meer solvabel, Portugal heeft liquiditeitsproblemen enzovoort.

Ook België, Frankrijk en - maar dan buiten de eurozone - het Verenigd Koninkrijk gaat niet vrijuit. Rogers spreekt van een ernstig probleem waar eindelijk een oplossing voor moet worden bedacht.

De hedge fund pionier, die in 1970 het Quantum Fund met George Soros oprichtte, heeft euro's in bezit en gaat die niet verkopen. Hij koopt integendeel zelfs nog euro's bij, want de vooruitzichten voor de Verenigde Staten zien er vanwege de schuldenberg van dat land zo mogelijk nog slechter uit.

Volgens Rogers zit de dollar in nog slechtere papieren. Bij het overlopen van de eurozone valt hem op elk land met specifieke problemen worstelt. Griekenland is niet meer solvabel, Portugal heeft liquiditeitsproblemen enzovoort. Ook België, Frankrijk en - maar dan buiten de eurozone - het Verenigd Koninkrijk gaat niet vrijuit. Rogers spreekt van een ernstig probleem waar eindelijk een oplossing voor moet worden bedacht. De hedge fund pionier, die in 1970 het Quantum Fund met George Soros oprichtte, heeft euro's in bezit en gaat die niet verkopen. Hij koopt integendeel zelfs nog euro's bij, want de vooruitzichten voor de Verenigde Staten zien er vanwege de schuldenberg van dat land zo mogelijk nog slechter uit.