Rogers: "Het belangrijkste gevaar is inflatie, de inflatiedreiging moet wel degelijk au serieux worden genomen. Tegen die achtergrond zie ik een bear market voor financiële activa ontstaan."

Geen vrolijke vooruitzichten dus, maar een rooskleurig toekomstbeeld zijn we van Rogers eigenlijk niet gewend: "Voor de beurzen kan ik inderdaad moeilijk positief zijn, maar ik geloof dat grondstoffen nog steeds goede kansen te bieden hebben. Voor landbouwgrondstoffen zijn historisch gezien extreem goedkoop gewaardeerd. Voorl in dat segment van de markt dienen zich dus kansen aan. Suiker is op historische basis goedkoop gewaardeerd. Buiten de landbouwgrondstoffen geldt hetzelfde voor zilver."

Rogers: "Het belangrijkste gevaar is inflatie, de inflatiedreiging moet wel degelijk au serieux worden genomen. Tegen die achtergrond zie ik een bear market voor financiële activa ontstaan." Geen vrolijke vooruitzichten dus, maar een rooskleurig toekomstbeeld zijn we van Rogers eigenlijk niet gewend: "Voor de beurzen kan ik inderdaad moeilijk positief zijn, maar ik geloof dat grondstoffen nog steeds goede kansen te bieden hebben. Voor landbouwgrondstoffen zijn historisch gezien extreem goedkoop gewaardeerd. Voorl in dat segment van de markt dienen zich dus kansen aan. Suiker is op historische basis goedkoop gewaardeerd. Buiten de landbouwgrondstoffen geldt hetzelfde voor zilver."