Jim Rogers, de bekende Amerikaanse belegger, is alleszins geen euro-fan: "Ik geef de voorkeur aan Aziatische munten en dat om een heel eenvoudige reden. De kredietwaardige landen in de wereld bevinden zich allemaal in Azië. De meeste Aziatische landen hebben flink gespaard en kunnen die spaarpot nu best gebruiken."

Rogers geeft daarom duidelijk de voorkeur aan het oosten boven het westen: "Zowat alle landen in de eurozone gaan aan hun begrotingstekorten moeten werken en dat kan zowel op korte als op middellange termijn op de koers van de euro gaan wegen. Bovendien zou ik graag eerst willen zien dat het reddingsplan voor de euro inderdaad effectief werkt. Dat is namelijk nog niet bewezen."

Jim Rogers, de bekende Amerikaanse belegger, is alleszins geen euro-fan: "Ik geef de voorkeur aan Aziatische munten en dat om een heel eenvoudige reden. De kredietwaardige landen in de wereld bevinden zich allemaal in Azië. De meeste Aziatische landen hebben flink gespaard en kunnen die spaarpot nu best gebruiken." Rogers geeft daarom duidelijk de voorkeur aan het oosten boven het westen: "Zowat alle landen in de eurozone gaan aan hun begrotingstekorten moeten werken en dat kan zowel op korte als op middellange termijn op de koers van de euro gaan wegen. Bovendien zou ik graag eerst willen zien dat het reddingsplan voor de euro inderdaad effectief werkt. Dat is namelijk nog niet bewezen."