Jim Rogers herhaalt nogmaals dat dit allemaal slecht zal aflopen, de beleggers (maar zij niet alleen, eigenlijk loopt iedereen gevaar) moeten voorbereid zijn voor het ergste. Ze hebben alle redenen om zich zorgen te maken, de grootst mogelijke voorzichtigheid is voordien geboden.

In het ergste geval zal het financieel systeem wereldwijd instorten onder de enorme schuldenlast die momenteel op dat systeem rust. We vlotten momenteel allemaal op een zee van artificiële liquiditeiten, maar vroeg of laat dreigen we de grond onder de voeten te verliezen.

Jim Rogers herhaalt nogmaals dat dit allemaal slecht zal aflopen, de beleggers (maar zij niet alleen, eigenlijk loopt iedereen gevaar) moeten voorbereid zijn voor het ergste. Ze hebben alle redenen om zich zorgen te maken, de grootst mogelijke voorzichtigheid is voordien geboden. In het ergste geval zal het financieel systeem wereldwijd instorten onder de enorme schuldenlast die momenteel op dat systeem rust. We vlotten momenteel allemaal op een zee van artificiële liquiditeiten, maar vroeg of laat dreigen we de grond onder de voeten te verliezen.