Bovendien is hij van plan om die posities nog verder uit te bouwen. Hij gelooft namelijk dat de komst van premier Shinzo Abe de Japanse economie het noodzakelijk duwtje in de rug wil geven.

Op de Daiwa Securities Group Equity Conference in Tokio verklaarde Rogers dat de Japanse één van de weinige beurzen is waar hij aandelen wil kopen. Rogers is ongemeen positief voor de Japanse beurs, hij gelooft de koersen er in de komende jaren kunnen blijven stijgen.

Sinds 14 november 2012, toen er in Japan verkiezingen werden aangekondigd, is de Topix Index al met 38% gestegen, terwijl de yen tijdens dezelfde periode met 16% is gedaald.

De goedkopere yen geeft de bedrijfsresultaten van exportgerichte bedrijven als Toyota en Canon een duwtje in de rug.

Bovendien is hij van plan om die posities nog verder uit te bouwen. Hij gelooft namelijk dat de komst van premier Shinzo Abe de Japanse economie het noodzakelijk duwtje in de rug wil geven. Op de Daiwa Securities Group Equity Conference in Tokio verklaarde Rogers dat de Japanse één van de weinige beurzen is waar hij aandelen wil kopen. Rogers is ongemeen positief voor de Japanse beurs, hij gelooft de koersen er in de komende jaren kunnen blijven stijgen. Sinds 14 november 2012, toen er in Japan verkiezingen werden aangekondigd, is de Topix Index al met 38% gestegen, terwijl de yen tijdens dezelfde periode met 16% is gedaald. De goedkopere yen geeft de bedrijfsresultaten van exportgerichte bedrijven als Toyota en Canon een duwtje in de rug.