Volgens Rogers zijn beleggers nog steeds te weinig vertrouwd met grondstoffen, het wordt hoog tijd dat daar verandering in komt. De goeroe adviseert nog steeds om een bepaald percentage van de portefeuille in grondstoffen te beleggen.

Het segment van de grondstoffen is één van de weinige in de wereldeconomie met goede vooruitzichten, aldus Rogers. Er is 25 jaar lang weinig geïnvesteerd in productiecapaciteit voor grondstoffen.

Dat betekent dat het aanbod omlaag gaat op een moment dat de vraag naar grondstoffen een stijgende trend blijft vertonen. Het resultaat kunnen alleen hogere prijzen zijn, aldus Rogers.

Volgens Rogers zijn beleggers nog steeds te weinig vertrouwd met grondstoffen, het wordt hoog tijd dat daar verandering in komt. De goeroe adviseert nog steeds om een bepaald percentage van de portefeuille in grondstoffen te beleggen. Het segment van de grondstoffen is één van de weinige in de wereldeconomie met goede vooruitzichten, aldus Rogers. Er is 25 jaar lang weinig geïnvesteerd in productiecapaciteit voor grondstoffen. Dat betekent dat het aanbod omlaag gaat op een moment dat de vraag naar grondstoffen een stijgende trend blijft vertonen. Het resultaat kunnen alleen hogere prijzen zijn, aldus Rogers.