Jim Rogers, chief executive officer van Rogers Holdings, herhaalde nogmaals dat hij goud en olie bezit met het oog op een forse stijging van de prijzen van beide commodities. Volgens Rogers zullen de beurskoersen dalen, maar zit er nog veel potentieel in de grondstoffen.

Marc Faber stelt dat de centrale banken de schulden blijven opstapelen. Niet alleen in de Verenigde Staten maar wereldwijd zullen die schulden gemonetariseerd worden. Tegen deze achtergrond kan de goudprijs alleen maar stijgen. Zelfs een doorbraak boven de vorige piek op 1921 dollar valt volgens Faber niet uit te sluiten.

Jim Rogers, chief executive officer van Rogers Holdings, herhaalde nogmaals dat hij goud en olie bezit met het oog op een forse stijging van de prijzen van beide commodities. Volgens Rogers zullen de beurskoersen dalen, maar zit er nog veel potentieel in de grondstoffen. Marc Faber stelt dat de centrale banken de schulden blijven opstapelen. Niet alleen in de Verenigde Staten maar wereldwijd zullen die schulden gemonetariseerd worden. Tegen deze achtergrond kan de goudprijs alleen maar stijgen. Zelfs een doorbraak boven de vorige piek op 1921 dollar valt volgens Faber niet uit te sluiten.