Rogers blijft echter in de dollar omdat het dé reservemunt van de wereld is. Hij verwacht meer onrust op de financiële markten en in dat geval zal er wereldwijd opnieuw een vlucht richting veiligheid plaatsvinden. Bij de dollar vinden de beleggers nog steeds een veilig gevoel.

Maar Rogers durft niet te zweren dat hij binnen vijf jaar nog in dollars zal belegd zijn, om de simpelere reden dat niemand durft te voorspellen wat er in de komende jaren te gebeuren staat. Het is allesbehalve zeker dat de dollar op langere termijn zijn status van reservemunt zal weten te behouden.

Rogers blijft echter in de dollar omdat het dé reservemunt van de wereld is. Hij verwacht meer onrust op de financiële markten en in dat geval zal er wereldwijd opnieuw een vlucht richting veiligheid plaatsvinden. Bij de dollar vinden de beleggers nog steeds een veilig gevoel. Maar Rogers durft niet te zweren dat hij binnen vijf jaar nog in dollars zal belegd zijn, om de simpelere reden dat niemand durft te voorspellen wat er in de komende jaren te gebeuren staat. Het is allesbehalve zeker dat de dollar op langere termijn zijn status van reservemunt zal weten te behouden.