Dat gebeurt om concurrentieel voordeel te krijgen wat de export betreft. Rogers blijft daarom belegd in goud en zilver, ondanks het feit dat deze edelmetalen in koers zijn gedaald. Daarnaast gelooft hij boven alles ook nog in de landbouwsector, die voor de beleggers weinig risico's inhoudt.

Wat goud betreft: Rogers merkt op dat de Indische regering nog meer maatregelen overweegt om de aankoop van goud te ontmoedigen.

India is en blijft de grootste koper van goud in de wereld, zodat die nieuwe maatregelen de goudprijs fors lager kunnen duwen. Van verkopen wil Rogers echter niets weten, er zijn momenteel overal problemen. Goud is zodoende geen alleenstaand geval.

Dat gebeurt om concurrentieel voordeel te krijgen wat de export betreft. Rogers blijft daarom belegd in goud en zilver, ondanks het feit dat deze edelmetalen in koers zijn gedaald. Daarnaast gelooft hij boven alles ook nog in de landbouwsector, die voor de beleggers weinig risico's inhoudt. Wat goud betreft: Rogers merkt op dat de Indische regering nog meer maatregelen overweegt om de aankoop van goud te ontmoedigen. India is en blijft de grootste koper van goud in de wereld, zodat die nieuwe maatregelen de goudprijs fors lager kunnen duwen. Van verkopen wil Rogers echter niets weten, er zijn momenteel overal problemen. Goud is zodoende geen alleenstaand geval.