Hij verwacht, bijvoorbeeld in tegenstelling met Nouriel Roubini, ook niet dat er slecht nieuws in de lucht hangt. Het moment achter de Amerikaanse macro-economische indicatoren is volgens hem goed. Bovendien is de aanpak van de begrotingsproblemen in de US verstandiger dan in Europa.

Volgens O'Neill is er zeker geen sprake van een disconnectie tussen de economie en de evolutie van de beurskoersen zeker geen sprake, ondanks wat sommige van zijn collega's beweren. Ondanks een aantal onzekerheden doen onder andere Duitsland, China en de VS het economisch niet slecht. Tegen die achtergrond mag er nog steeds in aandelen worden belegd.

Hij verwacht, bijvoorbeeld in tegenstelling met Nouriel Roubini, ook niet dat er slecht nieuws in de lucht hangt. Het moment achter de Amerikaanse macro-economische indicatoren is volgens hem goed. Bovendien is de aanpak van de begrotingsproblemen in de US verstandiger dan in Europa. Volgens O'Neill is er zeker geen sprake van een disconnectie tussen de economie en de evolutie van de beurskoersen zeker geen sprake, ondanks wat sommige van zijn collega's beweren. Ondanks een aantal onzekerheden doen onder andere Duitsland, China en de VS het economisch niet slecht. Tegen die achtergrond mag er nog steeds in aandelen worden belegd.