Hij vreest daarom voor zeepbellen in een aantal sectoren zoals cloud computing, organisch voedsel en 3-D printing. Die kunnen vervolgens Wall Street helemaal op zijn kop zetten, waardoor ook besmetting in de rest van financieel systeem dreigt. Cramer begint zich dan ook stilaan zorgen te maken over het uiteenspatten van die zeepbellen.

Hij verwijst naar Violin Memory, een flash storage device maker, en Voxeljet, dat 3-D printers maakt. De koers van beide aandelen is na de beursintroductie snel gedaald. Ook bedrijven als Sprout en Fresh Market zouden hun steentje bijdragen aan de vorming van een niche zeepbel.

Hij vreest daarom voor zeepbellen in een aantal sectoren zoals cloud computing, organisch voedsel en 3-D printing. Die kunnen vervolgens Wall Street helemaal op zijn kop zetten, waardoor ook besmetting in de rest van financieel systeem dreigt. Cramer begint zich dan ook stilaan zorgen te maken over het uiteenspatten van die zeepbellen. Hij verwijst naar Violin Memory, een flash storage device maker, en Voxeljet, dat 3-D printers maakt. De koers van beide aandelen is na de beursintroductie snel gedaald. Ook bedrijven als Sprout en Fresh Market zouden hun steentje bijdragen aan de vorming van een niche zeepbel.