Het logisch gevolg is dat de koersen blijven stijgen. Volgens Jim Cramer is het glas op de beurs dan ook half vol en niet half leeg. De kopers behouden nog steeds de controle over de markt, zo verklaarde Cramer in "Mad Money".

De bears blijven weliswaar hun negatieve visie verspreiden, maar alle anderen blijven kopen. Cramer adviseert om onder andere goedkope retailers te kopen, evenals goudmijnaandelen.

Hij stelt vast dat we ons in een unieke situatie bevinden. Er is weliswaar een stroom van negatief nieuws, maar dat belet niet dat de kopers blijven aandelen oppikken.

Bovendien wordt het nieuws beter, waarbij hij verwijst naar de meevallende resultaten van onder andere Google gisterenavond.

Het logisch gevolg is dat de koersen blijven stijgen. Volgens Jim Cramer is het glas op de beurs dan ook half vol en niet half leeg. De kopers behouden nog steeds de controle over de markt, zo verklaarde Cramer in "Mad Money". De bears blijven weliswaar hun negatieve visie verspreiden, maar alle anderen blijven kopen. Cramer adviseert om onder andere goedkope retailers te kopen, evenals goudmijnaandelen. Hij stelt vast dat we ons in een unieke situatie bevinden. Er is weliswaar een stroom van negatief nieuws, maar dat belet niet dat de kopers blijven aandelen oppikken. Bovendien wordt het nieuws beter, waarbij hij verwijst naar de meevallende resultaten van onder andere Google gisterenavond.