Chanos adviseert om uit de buurt te blijven van Amerikaanse techno's, een sector die momenteel volop in beweging is. Het tijdperk van de pc lijkt achter de rug te zijn, de consumenten stappen massaal over op tablets en smartphones en dat blijft niet zonder gevolgen voor de aandelen uit de technologiesector.

Hewlett-Packard en Dell vormen volgens Chanos het typevoorbeeld van wat er misloopt in de sector, beide bedrijven hebben de boot compleet gemist. Maar ook andere technologiebedrijven zoals Microsoft kunnen in de komende jaren in de problemen komen. Chanos is dus niet van plan zijn short-posities af te bouwen.

Chanos adviseert om uit de buurt te blijven van Amerikaanse techno's, een sector die momenteel volop in beweging is. Het tijdperk van de pc lijkt achter de rug te zijn, de consumenten stappen massaal over op tablets en smartphones en dat blijft niet zonder gevolgen voor de aandelen uit de technologiesector. Hewlett-Packard en Dell vormen volgens Chanos het typevoorbeeld van wat er misloopt in de sector, beide bedrijven hebben de boot compleet gemist. Maar ook andere technologiebedrijven zoals Microsoft kunnen in de komende jaren in de problemen komen. Chanos is dus niet van plan zijn short-posities af te bouwen.