Zullen we uiteindelijk moeten toegeven dat onze generatie armer wordt in plaats van rijker? De jeugd van vandaag staat voor de opdracht dat ze op hetzelfde moment hun schulden moeten afbetalen, bijvoorbeeld voor het kopen van een huis, en moeten sparen voor de oude dag.

Stijgende energiekosten en alsmaar hoger oplopende rekeningen vormen een zware belemmering voor het opbouwen van welstand. De generatie van middelbare leeftijd zal in de toekomst steeds afhankelijker worden van de vorige generatie. In het Verenigd Koninkrijk geven de grootouders nu al gemiddeld 300 pond per jaar aan de kleinkinderen om die te helpen het hoofd boven water te houden. Deze situatie zal in de toekomst alleen nog maar verergeren.

Zullen we uiteindelijk moeten toegeven dat onze generatie armer wordt in plaats van rijker? De jeugd van vandaag staat voor de opdracht dat ze op hetzelfde moment hun schulden moeten afbetalen, bijvoorbeeld voor het kopen van een huis, en moeten sparen voor de oude dag. Stijgende energiekosten en alsmaar hoger oplopende rekeningen vormen een zware belemmering voor het opbouwen van welstand. De generatie van middelbare leeftijd zal in de toekomst steeds afhankelijker worden van de vorige generatie. In het Verenigd Koninkrijk geven de grootouders nu al gemiddeld 300 pond per jaar aan de kleinkinderen om die te helpen het hoofd boven water te houden. Deze situatie zal in de toekomst alleen nog maar verergeren.