Ook in ons land wordt op steeds jongere leeftijd marihuana gerookt, terwijl deze drug ook steeds krachtiger wordt. Anderzijds is er ook het probleem van het toenemend gebruik van geneesmiddelen, waarbij we uiteraard op de eerste plaats aan het fameuze rilatine denken.

De jeugd wordt platgeslagen dus met geneesmiddelen en drugs en dat zal uiteraard niet zonder gevolgen blijven voor hun verdere carrière. Inmiddels blijkt dat het veelgebruik van geneesmiddelen de latere studies niet positief beïnvloedt, om maar te zwijgen van drugs. Een dergelijke evolutie is natuurlijk ook geen goed nieuws voor de economie.

Ook in ons land wordt op steeds jongere leeftijd marihuana gerookt, terwijl deze drug ook steeds krachtiger wordt. Anderzijds is er ook het probleem van het toenemend gebruik van geneesmiddelen, waarbij we uiteraard op de eerste plaats aan het fameuze rilatine denken. De jeugd wordt platgeslagen dus met geneesmiddelen en drugs en dat zal uiteraard niet zonder gevolgen blijven voor hun verdere carrière. Inmiddels blijkt dat het veelgebruik van geneesmiddelen de latere studies niet positief beïnvloedt, om maar te zwijgen van drugs. Een dergelijke evolutie is natuurlijk ook geen goed nieuws voor de economie.