De vragen die iedereen zich stelt is of er ten eerste sprake is van zeepbellen op de financiële marken en ten tweede wanneer die zouden kunnen ontploffen. Jeremey Grantham weet wanneer de zeepbel op de beurs van Wall Street zal barsten, maar het zal niet voor vandaag of morgen zijn.

Dit jaar kan een moeilijk jaar worden tot 1 oktober, waarna we een nieuwe hausse-fase kunnen krijgen die zes maanden tot anderhalf jaar kan blijven duren. Maar op dat moment komen de presidentsverkiezingen in beeld en dan dreigt het mis te lopen op de beurs van Wall Street. Tenzij de FED op dat moment nieuwe ammunitie heeft gevonden.

De vragen die iedereen zich stelt is of er ten eerste sprake is van zeepbellen op de financiële marken en ten tweede wanneer die zouden kunnen ontploffen. Jeremey Grantham weet wanneer de zeepbel op de beurs van Wall Street zal barsten, maar het zal niet voor vandaag of morgen zijn. Dit jaar kan een moeilijk jaar worden tot 1 oktober, waarna we een nieuwe hausse-fase kunnen krijgen die zes maanden tot anderhalf jaar kan blijven duren. Maar op dat moment komen de presidentsverkiezingen in beeld en dan dreigt het mis te lopen op de beurs van Wall Street. Tenzij de FED op dat moment nieuwe ammunitie heeft gevonden.