De Jensen-Group neemt de distributie van de Jensen machines over, evenals de dienst-na-verkoop in Zweden en ongeveer 12 personeelsleden.

"Aangezien de markt wijzigt en onze klanten naar een One stop shop concept vragen, willen we dichter bij onze klanten staan in Zweden. We zien ernaar uit om het personeel, met hun jarenlange ervaring in de heavy-duty, mee in de groep op te nemen." zegt Jesper M. Jensen.

"Maskin AB Sipano was de eerste JENSEN distributeur en we hebben een heel aangename samenwerking gehad gedurende meer dan 50 jaar. Ik ben ervan overtuigd dat de Jensen-Group de distributie tot een volgend hoger niveau kan brengen" zegt Dhr. Richard Björklund, eigenaar van Maskin AB Sipano.

Het verkoopscijfer zal nagenoeg ongewijzigd blijven aangezien de verkopen van de Jensen machines in Zweden reeds in de geconsolideerde cijfers opgenomen zijn.

De Jensen-Group neemt de distributie van de Jensen machines over, evenals de dienst-na-verkoop in Zweden en ongeveer 12 personeelsleden. "Aangezien de markt wijzigt en onze klanten naar een One stop shop concept vragen, willen we dichter bij onze klanten staan in Zweden. We zien ernaar uit om het personeel, met hun jarenlange ervaring in de heavy-duty, mee in de groep op te nemen." zegt Jesper M. Jensen. "Maskin AB Sipano was de eerste JENSEN distributeur en we hebben een heel aangename samenwerking gehad gedurende meer dan 50 jaar. Ik ben ervan overtuigd dat de Jensen-Group de distributie tot een volgend hoger niveau kan brengen" zegt Dhr. Richard Björklund, eigenaar van Maskin AB Sipano. Het verkoopscijfer zal nagenoeg ongewijzigd blijven aangezien de verkopen van de Jensen machines in Zweden reeds in de geconsolideerde cijfers opgenomen zijn.