De opbrengsten tijdens het derde kwartaal van Jensen Group bedroegen 54,0 miljoen euro; 13,1% hoger dan in dezelfde periode in 2011.

De opbrengsten tijdens de volledige 9 maanden bedroegen 169,7 miljoen euro tegenover 164,9 miljoen euro voor dezelfde periode in 2011; zijnde 2,8% hoger dan vorig jaar.

Vorig jaar was het operationeel resultaat negatief beïnvloed door een lagere activiteitsgraad, investeringen in strategische initiatieven zoals "GO East" en eenmalige kosten op grotere projecten.

Aangezien het derde kwartaal een excellent kwartaal was op vlak van opbrengsten en winstgevendheid, verwacht het bedrijf op basis van het huidig orderboek, hogere opbrengsten en een beter bedrijfsresultaat voor 2012 tegenover vorig jaar.

De opbrengsten tijdens het derde kwartaal van Jensen Group bedroegen 54,0 miljoen euro; 13,1% hoger dan in dezelfde periode in 2011. De opbrengsten tijdens de volledige 9 maanden bedroegen 169,7 miljoen euro tegenover 164,9 miljoen euro voor dezelfde periode in 2011; zijnde 2,8% hoger dan vorig jaar. Vorig jaar was het operationeel resultaat negatief beïnvloed door een lagere activiteitsgraad, investeringen in strategische initiatieven zoals "GO East" en eenmalige kosten op grotere projecten. Aangezien het derde kwartaal een excellent kwartaal was op vlak van opbrengsten en winstgevendheid, verwacht het bedrijf op basis van het huidig orderboek, hogere opbrengsten en een beter bedrijfsresultaat voor 2012 tegenover vorig jaar.