Bij Bank of England is Martin Weale, één van de verantwoordelijken voor de monetaire politiek van het land, van mening dat zijn land geen bepaald koersdoel voor het pond voor ogen heeft. Het is en blijft de bedoeling van de regering van David Cameron om de marktkrachten hun werk te laten doen.

Rond de euro zijn er veel minder problemen, tenminste toch niet wanneer we de Duitsers mogen geloven. Topman Jens Weidmann van de Bundesbank gelooft dat euro correct gewaardeerd is, de huidige waardering stemt min of meer overeen met de fundamentals.

Bij Bank of England is Martin Weale, één van de verantwoordelijken voor de monetaire politiek van het land, van mening dat zijn land geen bepaald koersdoel voor het pond voor ogen heeft. Het is en blijft de bedoeling van de regering van David Cameron om de marktkrachten hun werk te laten doen. Rond de euro zijn er veel minder problemen, tenminste toch niet wanneer we de Duitsers mogen geloven. Topman Jens Weidmann van de Bundesbank gelooft dat euro correct gewaardeerd is, de huidige waardering stemt min of meer overeen met de fundamentals.