Jeffrey Gundlach ziet de goudprijs stijgen tot 1500 dollar per troy ounce. Hij verwacht met andere woorden dat de tweede helft van dit jaar de come-back van de edelmetalen. Het is van april vorig jaar geleden dat voor een troy ounce goud nog 1500 dollar moest worden betaald.

Volgens Gundlach is de Federal Reserve Bank volop bezig om de koopkracht van de dollar naar nul te reduceren. Sinds de Amerikaanse centrale bank een eeuw geleden werd opgericht is die koopkracht al met 96% gedaald en deze voor de dollar negatieve evolutie is nog altijd niet gekeerd.

Jeffrey Gundlach ziet de goudprijs stijgen tot 1500 dollar per troy ounce. Hij verwacht met andere woorden dat de tweede helft van dit jaar de come-back van de edelmetalen. Het is van april vorig jaar geleden dat voor een troy ounce goud nog 1500 dollar moest worden betaald. Volgens Gundlach is de Federal Reserve Bank volop bezig om de koopkracht van de dollar naar nul te reduceren. Sinds de Amerikaanse centrale bank een eeuw geleden werd opgericht is die koopkracht al met 96% gedaald en deze voor de dollar negatieve evolutie is nog altijd niet gekeerd.