Dat is volgens hem fout. Jeffrey Gundlach dringt er op aan om goud niet te verkopen, waarmee hij een advies herhaalde dat eerder al in januari werd gegeven. Toen voorspelde hij dat de goudprijs zou stijgen tot opnieuw in de buurt van 1350 dollar, iets wat inmiddels is gebeurd.

Gundlach is van mening dat iedereen die wou verkopen dat inmiddels heeft gedaan, zodat het goud in vaste handen is beland. Een voorspelling dat de goudprijs zal doorstijgen richting 10.000 dollar zal men Gundlach niet horen vertellen, maar hij gelooft wel dat de goudprijs op korte en middellange min of meer stabiel zal blijven.

Dat is volgens hem fout. Jeffrey Gundlach dringt er op aan om goud niet te verkopen, waarmee hij een advies herhaalde dat eerder al in januari werd gegeven. Toen voorspelde hij dat de goudprijs zou stijgen tot opnieuw in de buurt van 1350 dollar, iets wat inmiddels is gebeurd. Gundlach is van mening dat iedereen die wou verkopen dat inmiddels heeft gedaan, zodat het goud in vaste handen is beland. Een voorspelling dat de goudprijs zal doorstijgen richting 10.000 dollar zal men Gundlach niet horen vertellen, maar hij gelooft wel dat de goudprijs op korte en middellange min of meer stabiel zal blijven.