Die crisis is er inderdaad gekomen, maar volgens Gundlach zal die uiteindelijk klein bier zijn bij wat ons nu te wachten staat. We hebben 27 jaar lang de schulden opgestapeld in de vorm van de uitgifte van alsmaar maar staatsobligaties om onze levensstijl te financieren.

In een volgende fase zijn de centrale banken massaal geld beginnen te drukken om de economie draaiende te houden. Maar ook deze fase zal op een pijnlijke manier eindigen, meer bepaald in een crash die nog groter zal zijn dan die van 2008. Wat adviseert hij zijn klanten? Cash en hard assets, niet meer of niet minder.

Die crisis is er inderdaad gekomen, maar volgens Gundlach zal die uiteindelijk klein bier zijn bij wat ons nu te wachten staat. We hebben 27 jaar lang de schulden opgestapeld in de vorm van de uitgifte van alsmaar maar staatsobligaties om onze levensstijl te financieren. In een volgende fase zijn de centrale banken massaal geld beginnen te drukken om de economie draaiende te houden. Maar ook deze fase zal op een pijnlijke manier eindigen, meer bepaald in een crash die nog groter zal zijn dan die van 2008. Wat adviseert hij zijn klanten? Cash en hard assets, niet meer of niet minder.