De conclusie van Gundlach loog er niet om. Hij heeft een koersdoel van 425 dollar per aandeel, maar is bereid om dat te herzien wanneer de koers van Apple verder zou dalen.

Daarbij houdt Gundlach de kaap van 483 dollar in de gaten. Wanneer die straks wordt doorbroken, kan het baisse-potentieel nog aanzienlijk zijn.

Het eerste koersdoel van Gundlach is dan 425 dollar, maar hij sluit niet uit dat de koers op middellange termijn kan terugvallen richting 300 dollar.

De fondsbeheerder heeft al short posities op Apple ingenomen sinds april van vorig jaar. Gundlach vraagt zich af wat de beleggers in hemelsnaam in dit aandeel zien.

De conclusie van Gundlach loog er niet om. Hij heeft een koersdoel van 425 dollar per aandeel, maar is bereid om dat te herzien wanneer de koers van Apple verder zou dalen. Daarbij houdt Gundlach de kaap van 483 dollar in de gaten. Wanneer die straks wordt doorbroken, kan het baisse-potentieel nog aanzienlijk zijn. Het eerste koersdoel van Gundlach is dan 425 dollar, maar hij sluit niet uit dat de koers op middellange termijn kan terugvallen richting 300 dollar. De fondsbeheerder heeft al short posities op Apple ingenomen sinds april van vorig jaar. Gundlach vraagt zich af wat de beleggers in hemelsnaam in dit aandeel zien.