Gundlach, fondsbeheerder bij DoubleLine, waarschuwt dat er momenteel verschillende knelpunten zijn op de financiële markten en die knelpunten kunnen stuk voor stuk problemen veroorzaken. Op de eerste plaats is er sprake van een duidelijke overwaardering van junk bonds ten opzichte staatsobligaties.

Volgens sommige analisten is er misschien geen sprake meer van zeepbellen op de financiële markten, maar Gundlach vraagt zich af hoe de overwaardering bij de junk bonds dan wel moet genoemd worden. Bovendien is er ook in de technologiesector op de beurs van Wall Street sprake van overwaardering, waarbij Gundlach op de eerste plaats naar Apple verwijst.

Gundlach, fondsbeheerder bij DoubleLine, waarschuwt dat er momenteel verschillende knelpunten zijn op de financiële markten en die knelpunten kunnen stuk voor stuk problemen veroorzaken. Op de eerste plaats is er sprake van een duidelijke overwaardering van junk bonds ten opzichte staatsobligaties. Volgens sommige analisten is er misschien geen sprake meer van zeepbellen op de financiële markten, maar Gundlach vraagt zich af hoe de overwaardering bij de junk bonds dan wel moet genoemd worden. Bovendien is er ook in de technologiesector op de beurs van Wall Street sprake van overwaardering, waarbij Gundlach op de eerste plaats naar Apple verwijst.