Jeff Gundlach krijgt een naderend gevoel van onheil wanneer hij ziet hoe speculatie op de financiële markten hoogtij blijft vieren. Die speculatie neemt steeds ergere vormen aan en krijgt stilaan de afmetingen van wat er zich in de tweede helft van de jaren 90 afspeelde.

Voor wie het al vergeten is: de dot-com boom vierde toen hoogtij, maar het einde van het verhaal was niet bepaald happy. Gundlach heeft in zijn meer dan 30-jaar carrière op de financiële markten naar eigen zeggen nog nooit zo'n waanzinnige dingen zien gebeuren. Hij sluit niet uit dat het ondenkbare zal gebeuren, dit in de vorm van een financiële ramp.

Jeff Gundlach krijgt een naderend gevoel van onheil wanneer hij ziet hoe speculatie op de financiële markten hoogtij blijft vieren. Die speculatie neemt steeds ergere vormen aan en krijgt stilaan de afmetingen van wat er zich in de tweede helft van de jaren 90 afspeelde. Voor wie het al vergeten is: de dot-com boom vierde toen hoogtij, maar het einde van het verhaal was niet bepaald happy. Gundlach heeft in zijn meer dan 30-jaar carrière op de financiële markten naar eigen zeggen nog nooit zo'n waanzinnige dingen zien gebeuren. Hij sluit niet uit dat het ondenkbare zal gebeuren, dit in de vorm van een financiële ramp.