Jean-Yves Devloo (ING): "In het geval van Befimmo was de cash flow per aandeel iets beter dan verwacht, 2 eurocent om precies te zijn. Dat was het gevolg van een aantal nieuwe verhuringen en van lagere incentives. De vastgoedbevak maakte overigens de resultaten over het eerste kwartaal van het boekjaar 2009-2010 bekend."

Devloo heeft een neutraal advies voor Befimmo, met een koersdoel van 61,20 euro: "Befimmo is goed gewapend voor een double dip recovery. Een groot deel van de portefeuille is namelijk verhuurd aan overheden of bestaat uit contracten met een langere looptijd, wat het aandeel een defensief karakter geeft. Overigens geloof ik niet in het scenario van een double dip recovery."

Jean-Yves Devloo (ING): "In het geval van Befimmo was de cash flow per aandeel iets beter dan verwacht, 2 eurocent om precies te zijn. Dat was het gevolg van een aantal nieuwe verhuringen en van lagere incentives. De vastgoedbevak maakte overigens de resultaten over het eerste kwartaal van het boekjaar 2009-2010 bekend." Devloo heeft een neutraal advies voor Befimmo, met een koersdoel van 61,20 euro: "Befimmo is goed gewapend voor een double dip recovery. Een groot deel van de portefeuille is namelijk verhuurd aan overheden of bestaat uit contracten met een langere looptijd, wat het aandeel een defensief karakter geeft. Overigens geloof ik niet in het scenario van een double dip recovery."