Het Retail Park is een themapark waar kinderen centraal staan. Het Park integreert zich in de bestaande commerciële zone (met hypermarkt Leclerc en Leroy Merlin als trekkers), en kan genieten van een goede verbinding met de snelweg A9.

De overnamewaarde bedraagt ruim EUR 15 miljoen, conform de raming van de vastgoedexpert.

Deze transactie verloopt via de aankoop van de aandelen van een burgerlijke vastgoedvennootschap (SCI of société civile immobilière).

De opening voor het grote publiek is gepland tijdens het eerste kwartaal van 2012.

Jean-Marieu Caucheteux (Bank Degroof): "Het advies voor Ascencio wordt verlaagtd van accumulate naar houden, dit vanwege het gebrek aan opwaarts potentieel."

Het Retail Park is een themapark waar kinderen centraal staan. Het Park integreert zich in de bestaande commerciële zone (met hypermarkt Leclerc en Leroy Merlin als trekkers), en kan genieten van een goede verbinding met de snelweg A9. De overnamewaarde bedraagt ruim EUR 15 miljoen, conform de raming van de vastgoedexpert. Deze transactie verloopt via de aankoop van de aandelen van een burgerlijke vastgoedvennootschap (SCI of société civile immobilière). De opening voor het grote publiek is gepland tijdens het eerste kwartaal van 2012. Jean-Marieu Caucheteux (Bank Degroof): "Het advies voor Ascencio wordt verlaagtd van accumulate naar houden, dit vanwege het gebrek aan opwaarts potentieel."