Jean-Marie Caucheteux (Bank Degroof): "De resultaten van WDP waren inderdaad conform de prognoses. Het netto courant resultaat steeg met 18,50% tot 34 miljoen euro. De winst per aandeel viel echter met 6,10% terug tot 3,14 euro."

De vraag is uiteraard of het aandeel nog opwaarts potentieel te bieden heeft. Jean-Marie Caucheteux ziet niet zo veel ruimte voor hogere koersen: "Inderdaad, ik heb slechts een neutraal advies voor het aandeel WDP. Het bruto dividend van 8,80% (of 8,50% op basis van ons koersdoel) is weliswaar interessant, maar een hoger koersdoel is alleen mogelijk bij een verbetering van het klimaat in de sector of minstens toch duidelijke signalen die in die richting wijzen."

Jean-Marie Caucheteux (Bank Degroof): "De resultaten van WDP waren inderdaad conform de prognoses. Het netto courant resultaat steeg met 18,50% tot 34 miljoen euro. De winst per aandeel viel echter met 6,10% terug tot 3,14 euro." De vraag is uiteraard of het aandeel nog opwaarts potentieel te bieden heeft. Jean-Marie Caucheteux ziet niet zo veel ruimte voor hogere koersen: "Inderdaad, ik heb slechts een neutraal advies voor het aandeel WDP. Het bruto dividend van 8,80% (of 8,50% op basis van ons koersdoel) is weliswaar interessant, maar een hoger koersdoel is alleen mogelijk bij een verbetering van het klimaat in de sector of minstens toch duidelijke signalen die in die richting wijzen."