De aankoop omvat 6 verhuurde logistieke sites, waarvan 5 verhuurd aan DHL Express en 1 aan Iron Mountain, voornamelijk gevestigd in de Randstad. De overdracht van de aankoop gaat in op 1 mei 2011.

De overname kadert in het nieuwe groeiplan dat WDP midden februari lanceerde en betekent een aanzienlijke uitbreiding van de Nederlandse portefeuille van WDP, die hierdoor op een totale investeringswaarde van 200 miljoen euro komt.

Jean-Marie Caucheteux (Bank Degroof): "De Nederlandse overname van WPD werd succesvol afgerond, terwijl ook de financiering van de verdere groei in Nederland werd veilig gesteld. Het advies 'reduce' blijft gehandhaafd."

De aankoop omvat 6 verhuurde logistieke sites, waarvan 5 verhuurd aan DHL Express en 1 aan Iron Mountain, voornamelijk gevestigd in de Randstad. De overdracht van de aankoop gaat in op 1 mei 2011. De overname kadert in het nieuwe groeiplan dat WDP midden februari lanceerde en betekent een aanzienlijke uitbreiding van de Nederlandse portefeuille van WDP, die hierdoor op een totale investeringswaarde van 200 miljoen euro komt. Jean-Marie Caucheteux (Bank Degroof): "De Nederlandse overname van WPD werd succesvol afgerond, terwijl ook de financiering van de verdere groei in Nederland werd veilig gesteld. Het advies 'reduce' blijft gehandhaafd."