Het gebouw UP 38, een van de vier kantoorgebouwen van het complex UP-site, bestrijkt een totale oppervlakte van ongeveer 7.000 m² bovengrondse kantoorruimte en omvat een ondergrondse computerzaal van 1.500 m².

De werken zijn momenteel aan de gang en de oplevering is voorzien voor eind juni 2012.

Deze transactie zal, vanaf het eerste semester van 2011, een uitermate positieve impact hebben op de resultaten van Atenor; deze impact zal gepreciseerd worden bij de publicatie van de halfjaarresultaten, op 31 augustus 2011.

Jean-Marie Caucheteux (Bank Degroof): "Ik handhaaf een neutraal advies voor Atenor. De transactie bewijst dat ook verzekeraars op langere termijn overtuigd zijn van de rendementen die met vastgoed gerealiseerd kunnen worden."

Het gebouw UP 38, een van de vier kantoorgebouwen van het complex UP-site, bestrijkt een totale oppervlakte van ongeveer 7.000 m² bovengrondse kantoorruimte en omvat een ondergrondse computerzaal van 1.500 m². De werken zijn momenteel aan de gang en de oplevering is voorzien voor eind juni 2012. Deze transactie zal, vanaf het eerste semester van 2011, een uitermate positieve impact hebben op de resultaten van Atenor; deze impact zal gepreciseerd worden bij de publicatie van de halfjaarresultaten, op 31 augustus 2011. Jean-Marie Caucheteux (Bank Degroof): "Ik handhaaf een neutraal advies voor Atenor. De transactie bewijst dat ook verzekeraars op langere termijn overtuigd zijn van de rendementen die met vastgoed gerealiseerd kunnen worden."