Deze transactie vormt het eindpunt van het raamakkoord van 15 november 2007 dat werd ondertekend tussen Atenor en Aedifica. Vooraf werd de voorlopige oplevering van de bouwwerken toegekend op 3 mei, overeenkomstig de planning.

Het gebouw wordt gecommercialiseerd onder de naam "Résidence de Gerlache" en telt 75 wooneenheden (studio's en appartementen met 1 tot 3 kamers en een oppervlakte van 42 tot 128 m²) gespreid over 5 verdiepingen, 4 handelsruimten, 1 ruimte voor een vrij beroep en 72 ondergrondse parkeerplaatsen voor een totale bouwoppervlakte van ongeveer 6.947 m².

Jean-Marie Caucheteux (Bank Degroof): "Geen opmerkelijke verrassingen in de trading update bij Atenor, zodat ik een neutraal advies voor het aandeel handhaaf."

Deze transactie vormt het eindpunt van het raamakkoord van 15 november 2007 dat werd ondertekend tussen Atenor en Aedifica. Vooraf werd de voorlopige oplevering van de bouwwerken toegekend op 3 mei, overeenkomstig de planning. Het gebouw wordt gecommercialiseerd onder de naam "Résidence de Gerlache" en telt 75 wooneenheden (studio's en appartementen met 1 tot 3 kamers en een oppervlakte van 42 tot 128 m²) gespreid over 5 verdiepingen, 4 handelsruimten, 1 ruimte voor een vrij beroep en 72 ondergrondse parkeerplaatsen voor een totale bouwoppervlakte van ongeveer 6.947 m². Jean-Marie Caucheteux (Bank Degroof): "Geen opmerkelijke verrassingen in de trading update bij Atenor, zodat ik een neutraal advies voor het aandeel handhaaf."