Dit retail park opende in de lente van 2009 en telt 21 winkelpanden (waarvan 100% nationale merken). Het is gelegen langs de A6 snelweg in Crêches-sur-Saône (dichtbij Lyon en Macon).

De winkelpanden, overgenomen door Ascencio, vertegenwoordigen een oppervlakte van 11.618 m². Het geheel herbergt eveneens 693 parkeerplaatsen. De winkels Grand Frais, la Boulangerie de Marie en Aubert blijven in handen van de respectievelijke ketens.

Deze vastgoedsite maakt deel uit van een grotere gerenommeerde commerciële pool rond de Carrefour hypermarkt en van een winkelgalerie met een afzetmarkt van 180.000 inwoners.

De acquisitie heeft plaatsgevonden tegen een netto verkoopsprijs van 20.700.000 EUR ( deze prijs situeert zich lichtelijk boven de waarde van het pand bepaald door de onafhankelijke expert Jones Lang LaSalle).

Met deze transactie groeit de portefeuille van Ascencio tot ongeveer 320 mio EUR waarvan nu 19 % in Frankrijk.

Jean-Marie Caucheteux (Bank Degroof): "De Franse overname door Ascencio verraste mij niet. Ik blijf het aandeel gewoon accumuleren."

Dit retail park opende in de lente van 2009 en telt 21 winkelpanden (waarvan 100% nationale merken). Het is gelegen langs de A6 snelweg in Crêches-sur-Saône (dichtbij Lyon en Macon). De winkelpanden, overgenomen door Ascencio, vertegenwoordigen een oppervlakte van 11.618 m². Het geheel herbergt eveneens 693 parkeerplaatsen. De winkels Grand Frais, la Boulangerie de Marie en Aubert blijven in handen van de respectievelijke ketens. Deze vastgoedsite maakt deel uit van een grotere gerenommeerde commerciële pool rond de Carrefour hypermarkt en van een winkelgalerie met een afzetmarkt van 180.000 inwoners. De acquisitie heeft plaatsgevonden tegen een netto verkoopsprijs van 20.700.000 EUR ( deze prijs situeert zich lichtelijk boven de waarde van het pand bepaald door de onafhankelijke expert Jones Lang LaSalle). Met deze transactie groeit de portefeuille van Ascencio tot ongeveer 320 mio EUR waarvan nu 19 % in Frankrijk. Jean-Marie Caucheteux (Bank Degroof): "De Franse overname door Ascencio verraste mij niet. Ik blijf het aandeel gewoon accumuleren."