Hierbij dient rekening te worden gehouden met het feit dat de huidige beurskapitalisatie van de vastgoedbevak 200 miljoen euro bedraagt.

Jean-Marie Caucheteux (Bank Degroof): "De kapitaalverhoging bij Aedifica is geen verrassing, ze werd al eerder aangekondigd. Wel is het zo dat er nu meer details bekendgemaakt werden."

Caucheteux heeft een neutraal advies voor Aedifica: "De kapitaalverhoging is bedoeld om de omvang van de portefeuille te vergroten. In geval van een emissie van 50 miljoen euro wordt de verhouding van de schulden tot de totale activa gereduceerd tot ongeveer 38%."

Hierbij dient rekening te worden gehouden met het feit dat de huidige beurskapitalisatie van de vastgoedbevak 200 miljoen euro bedraagt. Jean-Marie Caucheteux (Bank Degroof): "De kapitaalverhoging bij Aedifica is geen verrassing, ze werd al eerder aangekondigd. Wel is het zo dat er nu meer details bekendgemaakt werden." Caucheteux heeft een neutraal advies voor Aedifica: "De kapitaalverhoging is bedoeld om de omvang van de portefeuille te vergroten. In geval van een emissie van 50 miljoen euro wordt de verhouding van de schulden tot de totale activa gereduceerd tot ongeveer 38%."