Het complex SOUTH CITY is ideaal gelegen langs de Fonsnylaan en het Broodthaersplein, vlak tegenover de uitgang van het Zuidstation in Brussel.

SOUTH CITY is uitstekend bereikbaar en beschikt over een uitgesproken duurzaam ontwerp, zodat het onmiddellijk een commercieel succes werd (het complex was volledig verhuurd voordat het werd opgeleverd).

Het bevat in totaal bijna 31.000 m² kantoren en een hotel met 142 kamers.

Het gebouw BROODTHAERS (eigendom van South City Office Broodthaers sa), is goed voor 17.700 m² kantoren en 3 winkels: het werd op 15 november 2010 opgeleverd en de kantoren zijn sindsdien volledig in gebruik genomen door INFRABEL en SMALS.

Zijn ligging, ontwerp, technische uitvoering, huurders en de duur van de huurcontracten zijn allemaal uitzonderlijke kwaliteiten die de groep ALLIANZ hebben aangezet tot deze overname. De valorisatie van het gebouw bedraagt om en bij de 70 M€.

Jean-Marie Caucheteux (Bank Degroof): "De deal van Atenor rond SOUTH CITY kwam niet onverwacht. Het neutraal advies en het koersdoel van 37 euro blijven gehandhaafd."

Het complex SOUTH CITY is ideaal gelegen langs de Fonsnylaan en het Broodthaersplein, vlak tegenover de uitgang van het Zuidstation in Brussel.SOUTH CITY is uitstekend bereikbaar en beschikt over een uitgesproken duurzaam ontwerp, zodat het onmiddellijk een commercieel succes werd (het complex was volledig verhuurd voordat het werd opgeleverd).Het bevat in totaal bijna 31.000 m² kantoren en een hotel met 142 kamers.Het gebouw BROODTHAERS (eigendom van South City Office Broodthaers sa), is goed voor 17.700 m² kantoren en 3 winkels: het werd op 15 november 2010 opgeleverd en de kantoren zijn sindsdien volledig in gebruik genomen door INFRABEL en SMALS.Zijn ligging, ontwerp, technische uitvoering, huurders en de duur van de huurcontracten zijn allemaal uitzonderlijke kwaliteiten die de groep ALLIANZ hebben aangezet tot deze overname. De valorisatie van het gebouw bedraagt om en bij de 70 M€.Jean-Marie Caucheteux (Bank Degroof): "De deal van Atenor rond SOUTH CITY kwam niet onverwacht. Het neutraal advies en het koersdoel van 37 euro blijven gehandhaafd."