-Bezettingsgraad op een recordniveau van 97,6% voor het niet gemeubelde deel van de portefeuille.

-Bezettingsgraad boven de 90% tijdens het 3de kwartaal voor het gemeubelde deel van de portefeuille.

-Stijging met 24% van de geconsolideerde huurinkomsten.

-Reële waarde van de vastgoedbeleggingen van 484 miljoen €, een stijging van 50 miljoen € ten opzichte van 30 juni 2010.

-1,75% positieve variatie van de reële waarde van de vastgoedbeleggingen in exploitatie sinds het begin van het boekjaar.

-Ingebruikname (in april en mei 2011) van twee belangrijke projecten (rustoord Gaerveld in Hasselt en appartementsgebouw Media Gardens in Brussel).

Jean-Marie Caucheteux (Bank Degroof): "Ik zag een bemoedigende trading update bij Aedifica, dat van mij nog steeds een neutraal advies krijgt."

-Bezettingsgraad op een recordniveau van 97,6% voor het niet gemeubelde deel van de portefeuille. -Bezettingsgraad boven de 90% tijdens het 3de kwartaal voor het gemeubelde deel van de portefeuille. -Stijging met 24% van de geconsolideerde huurinkomsten. -Reële waarde van de vastgoedbeleggingen van 484 miljoen €, een stijging van 50 miljoen € ten opzichte van 30 juni 2010. -1,75% positieve variatie van de reële waarde van de vastgoedbeleggingen in exploitatie sinds het begin van het boekjaar. -Ingebruikname (in april en mei 2011) van twee belangrijke projecten (rustoord Gaerveld in Hasselt en appartementsgebouw Media Gardens in Brussel). Jean-Marie Caucheteux (Bank Degroof): "Ik zag een bemoedigende trading update bij Aedifica, dat van mij nog steeds een neutraal advies krijgt."