Het ziet er echter naar uit dat Abe slechts een deel van zijn doelstellingen zal weten te bereiken. Het inflatiedoelwit is weliswaar bereikt, maar wat betreft de economische groei lijkt de eerste minister de bal te hebben misgeslagen. De Japocalypse voltrekt zich in versneld tempo, zo blijkt.

De bestellingen voor nieuwe machines zijn in juni met 19,50% gedaald en dat is de grootste daling die ooit werd opgetekend. De Japanese Private Sector Machine Orders zijn een belangrijke barometer voor de gezondheid waarin de Japanse econmie zich bevindt. Blijkt dus dat die economie opnieuw doodziek is.

Het ziet er echter naar uit dat Abe slechts een deel van zijn doelstellingen zal weten te bereiken. Het inflatiedoelwit is weliswaar bereikt, maar wat betreft de economische groei lijkt de eerste minister de bal te hebben misgeslagen. De Japocalypse voltrekt zich in versneld tempo, zo blijkt. De bestellingen voor nieuwe machines zijn in juni met 19,50% gedaald en dat is de grootste daling die ooit werd opgetekend. De Japanese Private Sector Machine Orders zijn een belangrijke barometer voor de gezondheid waarin de Japanse econmie zich bevindt. Blijkt dus dat die economie opnieuw doodziek is.