De bekende Amerikaanse belegger John Mauldin legde op Business International uit dat de yen momenteel dé investeringsmogelijkheid van de eeuw is. Hij verwacht namelijk dat de koers van de yen ten opzichte van de dollar in elkaar zal klappen.

Momenteel wordt ongeveer 85 yen voor één dollar betaald, komende van een dieptepunt van 75 yen. Mauldin sluit niet uit dat we zo ver kunnen gaan dat voor één dollar 300 yen zal moeten worden betaald. Daar zal geen volledig decennium overgaan, het proces kan zich over een periode van 10 jaar afspelen.

De bekende Amerikaanse belegger John Mauldin legde op Business International uit dat de yen momenteel dé investeringsmogelijkheid van de eeuw is. Hij verwacht namelijk dat de koers van de yen ten opzichte van de dollar in elkaar zal klappen. Momenteel wordt ongeveer 85 yen voor één dollar betaald, komende van een dieptepunt van 75 yen. Mauldin sluit niet uit dat we zo ver kunnen gaan dat voor één dollar 300 yen zal moeten worden betaald. Daar zal geen volledig decennium overgaan, het proces kan zich over een periode van 10 jaar afspelen.