Harajli ziet de yen terugvallen tot 130 yen voor één dollar, tegenover een niveau van ongeveer 100 yen voor één dollar nu. De laatste keer dat de Japanse munt zo diep was weggezakt, was in april 2002. De Japanse yen is dit jaar tegenover de dollar al met 13% in koers gedaald.

Als gevolg van de maatregelen aangekondigd door de Bank of Japan is er een massale uittocht uit de yen aan de gang. De Japanners kijken vooral naar valuta's die nog iets opbrengen, zoals bijvoorbeeld de Australische, Nieuw-Zeelandse en Canadese dollar.

Harajli ziet de yen terugvallen tot 130 yen voor één dollar, tegenover een niveau van ongeveer 100 yen voor één dollar nu. De laatste keer dat de Japanse munt zo diep was weggezakt, was in april 2002. De Japanse yen is dit jaar tegenover de dollar al met 13% in koers gedaald. Als gevolg van de maatregelen aangekondigd door de Bank of Japan is er een massale uittocht uit de yen aan de gang. De Japanners kijken vooral naar valuta's die nog iets opbrengen, zoals bijvoorbeeld de Australische, Nieuw-Zeelandse en Canadese dollar.