Dat zou al kunnen gebeuren op de meeting van de centrale bank volgende week. Het rendement op de 10-jarige staatsobligaties is vanmorgen teruggevallen tot het laagste niveau in een maand.

Morgen wordt in Japan het Tankan-rapport bekendgemaakt en algemeen wordt verwacht dat de stijging van de koers van de yen de economische opleving heeft doen vertragen.

Shuntaro Take, deputy general manager corporate investment bij Tokio Marine & Nichido Life Insurance, is van mening dat het rendement op de 10-jarige Japanse staatsobligatie nog verder kan dalen tot 0,90%.

Dat zou al kunnen gebeuren op de meeting van de centrale bank volgende week. Het rendement op de 10-jarige staatsobligaties is vanmorgen teruggevallen tot het laagste niveau in een maand. Morgen wordt in Japan het Tankan-rapport bekendgemaakt en algemeen wordt verwacht dat de stijging van de koers van de yen de economische opleving heeft doen vertragen. Shuntaro Take, deputy general manager corporate investment bij Tokio Marine & Nichido Life Insurance, is van mening dat het rendement op de 10-jarige Japanse staatsobligatie nog verder kan dalen tot 0,90%.